ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την συνέχεια

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Διαγορας

Η ΠΑΕ Δια­γό­ρας δεν κατά­φερε να πετύχει τη δεύτερη συνε­χό­μενη νίκη της στο πρω­τά­θλημα της Super League 2, καθώς την Πέμπτη γνώρισε εντός έδρας την ήττα με σκορ 2-0 από τον Εργο­τέλη στο εξ ανα­βο­λής παι­χνίδι της 10ης αγω­νι­στι­κής του 2ου ομίλου (είχε προη­γη­θεί η εκτός έδρας επι­κρά­τηση επί της Ζακύν­θου).

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» σπα­τά­λη­σαν σημα­ντική ευκαι­ρία να ανέβουν κι άλλο στον βαθ­μο­λο­γικό πίνακα, έτσι ώστε να πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν ακόμα ένα απο­φα­σι­στικό βήμα για την εξα­σφά­λιση της παρα­μο­νής τους.

Πλέον το παι­χνίδι με τον Εργο­τέλη ανήκει στο παρελ­θόν με τους «κυα­νέ­ρυ­θρους» να είναι υπο­χρε­ω­μέ­νοι να κοι­τά­ξουν την συνέ­χεια, καθώς ακο­λου­θεί το εντός έδρας κρίσιμο παι­χνίδι της Κυρια­κής με αντί­παλο τον Ο.Φ. Ιερά­πε­τρας στο πλαίσιο της 15ης αγω­νι­στι­κής, με τον «γηραιό» να στο­χεύει στην επι­στροφή του στις νίκες.

Να σημειώ­σουμε ότι η ανα­μέ­τρηση της Κυρια­κής θα ξεκι­νή­σει στις 14:00 και όχι στις 14:45 όπως είχε αρχικά οριστεί, έπειτα από αίτημα που κατέ­θεσε ο Ο.Φ. Ιερά­πε­τρας στη διορ­γα­νώ­τρια αρχή, προ­κει­μέ­νου να εξυ­πη­ρε­τη­θεί συγκοι­νω­νιακά, το οποίο έγινε δεκτό.

Η προ­ε­τοι­μα­σία για την κυρια­κά­τικη ανα­μέ­τρηση ξεκί­νησε χθες στο ενω­σιακό γήπεδο στις εγκα­τα­στά­σεις του Κορα­κό­νε­ρου, με τον Γιάννη Προβίδα και τους συνερ­γά­τες του να επι­κε­ντρώ­νο­νται σε ασκή­σεις τακτι­κής και σε αγω­νι­στικά παι­χνί­δια στην κατοχή και στην κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των ποδο­σφαι­ρι­στών της ΠΑΕ Δια­γό­ρας θα ολο­κλη­ρω­θεί σήμερα το πρωί, με τις τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες της τακτι­κής, τελειώ­ματα φάσεων, στη­μέ­νες μπάλες και ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης των παικτών.

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σίες του Κώστα Παπα­δό­που­λου και του Δημήτρη Σκαφίδα που αντι­με­τω­πί­ζουν προ­βλή­ματα τραυ­μα­τι­σμών εδώ και μεγάλο χρονικό διά­στημα.

Αμφί­βολη είναι η συμ­με­τοχή του Γιάννη Γιώργου που έγινε ανα­γκα­στική αλλαγή στο εξ ανα­βο­λής παι­χνίδι με τον Εργο­τέλη, με την σημε­ρινή προ­πό­νηση να κρίνει αν ο Γιάννης Προ­βί­δας θα μπο­ρέ­σει να τον συμπε­ρι­λά­βει στα πλάνα του.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές είναι ετοι­μο­πό­λε­μοι.

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι ο Κώστας Ρου­γκά­λας στο παι­χνίδι της Πέμπτης με τον Εργο­τέλη αντί­κρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα από την αρχή του πρω­τα­θλή­μα­τος και οι άνθρω­ποι του Διαγόρα καλού­νται να απο­φα­σί­σουν σε πια από τις επό­με­νες τέσ­σε­ρις ανα­με­τρή­σεις ο έμπει­ρος κεντρι­κός αμυ­ντι­κός θα εκτίσει την ποινή του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.