Αθλητικά

Τοπικό ποδόσφαιρο: Ο Σπάρταλης «σφυρίζει» το Α.Ε. Λέρου- Ποσειδώνας Κ.

Το πρώτο παιχνίδι του 2022 στα τοπικά μας πρωταθλήματα θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με την Α.Ε. Λέρου να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Καρπάθου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας στο 2ο όμιλο.
Η ΕΠΣΔ ανακοίνωσε τους αξιωματούχους που θα διευθύνουν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση θα «σφυρίξει» ο Αλέξανδρος Σπάρταλης, με βοηθούς τον Γιώργο Μαυρουδή και τον Γιώργο Σαρρή, παρατηρητή διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Διαμαντέας και αγώνα ο Γιάννης Ζωάννου.
Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (20:00) θα διεξαχθεί και το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον Όμιλο Νήσων, με τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω να υποδέχεται τον Καλυμνιακό, με διαιτητικό «τρίο» τους Πατσιαούρα, Στρατίκη και Βέροιο.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
2ος όμιλος
Εξ αναβολής 5η αγωνιστική
Τετάρτη

-ΕΑΚ 19:30
Α.Ε. Λέρου- Ποσειδώνας Καρπάθου
Διαιτητές: Σπάρταλης, Μαυρουδής, Σαρρής
Παρ. διαιτησίας: Διαμαντέας
Παρ. αγώνα: Ζωάννου
Β’ Κατηγορία
Όμιλος Νήσων
Εξ αναβολής 5η αγωνιστική
Τετάρτη

-Γ. Αθλοπαιδιών Κω 20:00
Α.Ο. Αθλοπαιδιών- Καλυμνιακός
Διαιτητές: Πατσιαούρας, Στρατίκης, Βέροιος
Παρ. διαιτησίας: Αλεξίου
Παρ. αγώνα: Μάμμης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου