Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Ετοιμάζει μετεγγραφική αντεπίθεση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας mikriliga.com η ΠΑΕ Ρόδος ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί μετεγγραφικά.
Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:
«Τα ‘’ελάφια’’ προετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους προκειμένου να μείνουν στο κόλπο της ανόδου και να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στο Νότιο Όμιλο.
Τα κενά στο ρόστερ θα καλυφθούν τις επόμενες ημέρες με στοχευμένες κινήσεις καθώς διοίκηση και προπονητής έχουν εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους.
Είναι δεδομένο ότι ο Τώνης Μαρτίνης θα κάνει το καλύτερο δυνατό στο μετεγγραφικό μέτωπο ώστε οι νησιώτες να παραμείνουν στη μάχη του πρωταθλήματος.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com η Ρόδος κινείται για έναν Ολλανδό επιθετικό και έναν Ιταλό τερματοφύλακα.
Επιπλέον θα αποκτηθούν τρεις Ροδίτες παίκτες από τα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς και δύο ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», ο Αρνάλδος Πελαρδής και ο Σάββας Τζουανάκης του Διγενή συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις των «πρασίνων» και άμεσα θα παρθεί η απόφαση για το αν θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Ρόδος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου