Αθλητικά

Ούτε σκέψη για ποδόσφαιρο στον Διαγόρα

Την επίσημη απόφαση για την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο εκτός έδρας παιχνιδιού του με τον Αστέρα Βλαχιώτη, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, πληροφορήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Διαγόρας.
Ούτως ή άλλως, οι «κυανέρυθροι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ασχοληθούν με την προετοιμασία του ταξιδιού τους στη Λακωνία, καθώς συνεχίζουν να υποφέρουν από την επέλαση του covid-19, παρότι η κατάσταση έχει αρχίσει να εκτονώνεται και όσοι μολύνθηκαν, να συνέρχονται.
Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των περιστατικών παραμένει μεγάλος και απαγορευτικός για να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση για την επιστροφή της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις της, χθες δεν έγινε ούτε καν μία υποτυπώδης προπόνηση και οι πάντες περιμένουν τον προγραμματισμό ενός νέου κύκλου μοριακών τεστ, ώστε να δουν πού βρίσκονται και πώς πρέπει να πορευτούν τις επόμενες μέρες.
Όπως εκτιμάται, οι «κυανέρυρθοι» θα αρχίσουν να επιστρέφουν στην κανονικότητα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ είναι μάλλον ευτύχημα, πως στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν ρεπό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου