Αθλητικά

Βλέπει μόνο τον Ηρακλή ο Κολοσσός!

Η νέα αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε για την Κ.Α.Ε. Κολοσσός… Οι «θαλασσί» προετοιμάζονται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (20:00-ΕΡΤ3) κόντρα στον Ηρακλή και φυσικά θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας.Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να είναι στην τελευταία θέση (τιμωρήθηκαν και με -3 βαθμούς), ωστόσο το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Αμερικανός Σον Μίλερ κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αν δεν είναι απολύτως έτοιμος, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα ρισκάρει πιθανή συμμετοχή του.
ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
Πένθος στο μπασκετικό κόσμο της Ρόδου, πένθος και στον Κολοσσό, αφού σήμερα τα ξημερώματα ”έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Αντώνης Αρναουτάκης, ο οποίος ήταν μέλος της στατιστικής υπηρεσίας στα παιχνίδια των ”θαλασσί”. Μάλιστα, η Κ.Α.Ε. Κολοσσός εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση: ”H ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Αρναουτάκη, ο οποίος μετά από πολύμηνη μάχη, έχασε χθες το βράδυ, τη μάχη για τη ζωή. Ο Αντώνης, προσέφερε τις υπηρεσίες του στους αγώνες ως μέλος της στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος. Σύσσωμη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εύχεται στους οικείους του δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καλό ταξίδι Αντώνη”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου