Ειδήσεις

Heute: Οι τέσσερις κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα

νησι

Σαντορίνη, Ρόδος, Κρήτη, Καλαμάτα: Αυτοί είναι οι τέσσερις κορυφαίοι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί, σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστριακής «Heute».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Σαντορίνη, το νησί των ηφαιστείων μπορεί να είναι μικρό, ωστόσο η θέα από τους τραχείς σκοπέλους και τα άσπρα σπίτια προς την Καλντέρα είναι μοναδική και δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή θεωρείται ιδανική για μήνα του μέλιτος.

Στη Ρόδο υπάρχουν 300 ηλιόλουστες ημέρες τον χρόνο, και τόσο στα νότια, όσο και στο εσωτερικό του νησιού βρίσκει κανείς έρημες παραλίες και παραδοσιακά χωριά, ενώ στο βόρειο τμήμα, όπου και η πρωτεύουσα Ρόδος, συναντάται πολύς τουρισμός, αναφέρει το δημοσίευμα.

Για την Κρήτη, το «θείο νησί», σημειώνεται πως είναι και το μεγαλύτερο, προσφέροντας τεράστιες αντιθέσεις, από τα υψίπεδα του Λασιθίου και τα αυθεντικά ορεινά χωριά μέχρι την ονειρώδη ακτή Ελαφονήσι στα νότια.

Η Καλαμάτα μπορεί να μην είναι νησί, αναφέρει το δημοσίευμα της «Heute», ωστόσο είναι μια πόλη 70.000 κατοίκων, με τη δικιά της νότα, ευρισκόμενη στο μέσο ενός μεγάλου κόλπου της νότιας Πελοποννήσου, που διαθέτει μια μακριά αμμώδη παραλία.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.