ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Ρόδος: Προετοιμασία στην Αρχίπολη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Στην τελική ευθεία βρί­σκε­ται η προ­ε­τοι­μα­σία των ποδο­σφαι­ρι­στών της ΠΑΕ Ρόδος ενόψει της σαβ­βα­τιά­τι­κης (15:00) εκτός έδρας ανα­μέ­τρη­σης με την Κηφισιά για την πρε­μιέρα του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Η χθεσινή προ­πό­νηση διε­ξή­χθη το από­γευμα στο γήπεδο της Αρχί­πο­λης, με τον Σωτήρη Αντω­νίου και τους συνερ­γά­τες του, μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα, να επι­κε­ντρώ­νο­νται σε ασκή­σεις επι­θε­τι­κής και αμυ­ντι­κής τακτι­κής, όπως και σε αγω­νι­στικά παι­χνί­δια στην κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Οι προ­πο­νή­σεις των «ελαφιών» θα είναι καθη­με­ρι­νές έως και το πρωί της Παρα­σκευής που θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­τοι­μα­σία, καθώς το από­γευμα της ίδιας ημέρας θα ανα­χω­ρή­σει η απο­στολή για την Αθήνα, με στόχο το εκτός έδρας «τρί­πο­ντο».

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σίες του Aldair Ferreira, εξαι­ρε­τικά αμφί­βολη είναι η συμ­με­τοχή του Martin Chaves, ενώ οι προ­πο­νή­σεις των επό­με­νων ημερών θα κρίνουν την συμ­με­τοχή του Ilya Markovskyi.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.