Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο Περιβολίων

Όπως έγραψε η «δσπορ», το εκτός έδρας παιχνίδι της ΠΑΕ Διαγόρας με αντίπαλο τον Άρη Σούδας για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει ημέρα και γήπεδο διεξαγωγής.
Το ρεπορτάζ της «δσπορ» επιβεβαιώθηκε, καθώς η αναμέτρηση τελικά θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο γήπεδο Περιβολίων, και όχι την Κυριακή 26/9 στο δημοτικό γήπεδο Σούδας που είχε αρχικά οριστεί.
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον «δανεισμό» του Μάριου Ζούνη
Η «δσπορ» αποκάλυψε στις 5 Σεπτεμβρίου ότι ο Μάριος Ζούνης θα ενισχύσει την προσπάθεια του «γηραιού» στο νέο πρωτάθλημα Super League 2, καθώς ο Ατρόμητος Αθηνών, στον οποίον ανήκει ο ποδοσφαιριστής , συμφώνησε με τον Διαγόρα στην παραχώρησή του με την μορφή του δανεισμού.
Ακόμα ένα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, καθώς διευθετήθηκαν και οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με τον Ατρόμητο να επισημοποιεί τον «δανεισμό» του 20χρονου Ρόδιου μεσοεπιθετικού στους «κυανέρυθρους» με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν ο 20χρονος επιθετικός της ομάδας μας και προϊόν των Ακαδημιών μας, Μάριος Ζούνης.
Ο νεαρός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με την Κ19 του Ατρόμητου και για την περαιτέρω εξέλιξή του προτιμήθηκε η παραχώρησή του στην ομάδα της Ρόδου, όπου θα παρακολουθείται στενά η πορεία του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου