Αθλητικά

Ίωνες Λέρου: Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Ιωνες Λερου- Τενις

Την Κυριακή διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Ίωνες Λέρου, με τον Κώστα Αντωνόπουλο να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Τα αποτελέσματα κατά σειρά ψήφων έχουν ως εξής:
Διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος
Μέλη: Κωνσταντίνος Πατακιούτης, Εμμανουήλ Σούλος, Νικόλαος Αρβύθης, Νικόλαος Γεωργαράκης, Μαρία Ντούνη, Φώτιος Ηλιάδης, Βασιλική Καφρίτσα, Μαριά Θεολογίδου, Εριφύλη Καστή, Ελεάννα Παπακωνσταντίνου.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Μιχαήλ Ξηρουχάκης, Βασιλεία Καραντάνη, Δέσποινα Φιλιππίδη, Ειρήνη Δράκου, Γεώργιος Φιλιππίδης, Μαριέττα Καστή, Νικήτας Χριστοδούλου.
Συγχαρητήρια σε όλους, καλή και δημιουργική θητεία.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Ομίλου μας για την πραγματικά μεγάλη συμμετοχή τους στη εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.
Ευχαριστούμε το ‘’Το Στέκι’’ και τον Πέτρο Κωνσταντάρα για την ευγενική προσφορά του για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Ομίλου των Ιώνων».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.