Αθλητικά

Ο Γκουγκουντρής δίνει στην ΑΕΡΑ τη σιγουριά που χρειαζόταν

Πίσω του άφησαν η διοίκηση της ΑΕΡΑ και ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου τον «βραχνά» της απόκτησης ενός τερματοφύλακα ικανού να μοιραστεί τη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Άγγελο Χειμωνέττο.
Μετά το «ναυάγιο» της προσέγγισης με τον Ντιμιτρίεβιτς, ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο προσωπικοί λόγοι τον κράτησαν τελικά στην Κω, οι Αφαντενοί βρήκαν τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του Παύλου Γκουγκουντρή.
Ο 20χρονος γκολκίπερ ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό του Ιάλυσου, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε μία ανάσα από τη μετακόμισή του στη Σαντορίνη για λογαριασμό της ομάδας του Νίκου Παντέλη, ωστόσο στο τέλος τον κέρδισε η ΑΕΡΑ.
Μετά την αίσια έκβαση της προσπάθειας να αποκτηθεί τερματοφύλακας, οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής τους, με την προσδοκία να βρουν σύντομα τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα «υπογράψει» τη λήξη της θερινής μετεγγραφικής τους δραστηριότητας.
Σημειώνεται, πως η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ανδρέα Σταύρου βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα απουσιών, δεδομένου πως πολλοί παίκτες εργάζονται και αδυνατούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.
Ευχαριστίες στον χορηγό αθλητικού υλικού
Ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Γιώργου ανέλαβε να προμηθεύσει την ΑΕΡΑ με το αθλητικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα στις προπονήσεις της. Η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Α.Ε.Ρ. Αφάντου ευχαριστεί θερμά τον κύριο Αναστάσιο Γιώργου, ιδιοκτήτη του Piazza Bistrot, για τη χορηγία όλου του απαραίτητου αθλητικού υλικού για τις προπονήσεις.
Η ευγενικού του αυτή χειρονομία αποτελεί μέρος της γενικότερης υποστηρικτικής του στάσης απέναντι στην ομάδα, καθώς στέκεται αρωγός όποτε κι αν του ζητηθεί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου