Αθλητικά

Ενισχυμένος και… προσγειωμένος ξεκίνησε ο Ηρακλής

Οι χαμηλοί τόνοι, δεδομένου πως υπάρχει απόλυτη συναίσθηση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών της εποχής, αλλά και η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, μαζί με τη διάθεση οι πάντες να της δώσουν ό, τι καλύτερο μπορούν, χαρακτήρισαν το κλίμα στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας του Ηρακλή Μαριτσών.
Ο νέος προπονητής των «ροπαλοφόρων» Χρυσόστομος Χάσταλης έθεσε ως στόχο τη δημιουργία μίας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία ναι μεν δεν θα βαραίνεται από την πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει και να καταταγεί σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση, ενώ χαρακτήρισε τη νέα σεζόν ως ένα ταξίδι στο άγνωστο, δεδομένων των εξαιρετικά ρευστών συνθηκών που δημιουργούν η πανδημία, τα προς το παρόν αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και το μεγάλο διάστημα αποχής των ποδοσφαιριστών από τις οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες.
Ο ίδιος, όπως και το σύνολο των συναδέλφων του, καλείται να διαχειριστεί μία πρωτόγνωρα σύνθετη κατάσταση, ωστόσο είναι βέβαιος πως με τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών του, με τη δουλειά του και με λίγη τύχη, θα τα καταφέρει.
Σημειώνεται, πως στην χθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσαν τρεις ακόμα σημαντικοί, υπό απόκτηση ποδοσφαιριστές.
Οι πολύπειροι αμυντικοί Μανώλης Παπαδημήτρης και Βασίλης Κρητικός, όπως και ο μέχρι πρότινος παίκτης της Κύπρου Δημήτρης Κοντογιώργος, περιμένουν απλά τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών προκειμένου να ενταχθούν στο ρόστερ των «ροπαλοφόρων», με τους πρώτους δύο να επιστρέψουν σ’ ένα για τους ίδιους γνώριμο περιβάλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου