Αθλητικά

Τοξοβολία: Συγχαρητήρια του δημάρχου Λέρου στον Βασίλη Τσιριγώτη

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Βασίλη Τσιριγώτη για την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κ.Χ. ( ο Λέριος αθλητής κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό τόξο μαζί με τους Χολέβα και Κροαζιέ, όλοι του Αθλητικού Ομίλου Καρέα), εξέδωσε ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, με αφορμή την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ.Χ. 2021 του συμπατριώτη μας Βασιλείου Τσιριγώτη, ο οποίος συμμετέχει στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα, συγχαίρει τον εν λόγω αθλητή, για την σπουδαία διάκριση που σημείωσε.
Η επιτυχία του αυτή έχει μια επιπλέον αξία καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19, τα γήπεδα παρέμειναν υποχρεωτικά κλειστά για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτές οι προπονήσεις του στον χώρο. Παρά ταύτα κατάφερε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στους αγώνες και να διακριθεί με την πρώτη θέση.
Εύχομαι από καρδιά καλή επιτυχία στους στόχους του και κάθε μελλοντική του συμμετοχή σε αγώνες, και τον προτρέπω να συνεχίσει να αναπτύσσει την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωσε τον στόχο του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου