Τοπικές Ειδήσεις

Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου: Το Δημόσιο σχολείο ενισχύεται!

Τέλος στα δύσκολα χρόνια χιλιάδων αδιόριστων εκπαιδευτικών, με τις συνεχείς μετακινήσεις κάθε χρόνο, βάζει, η απόφαση της Κυβέρνησης για 11700 μόνιμους διορισμούς, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι δεσμεύσεις που έθεσε προεκλογικά η κυβέρνηση υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τηρώντας όλα τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν από αυτήν.

Τα θετικά για την περιοχή της Δωδεκανήσου είναι πολλά, αφού οι μόνιμοι διορισμοί θα στηρίξουν το δημόσιο σχολείο, και θα καλύψουν παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών του. Τερματίζεται η αγωνία των νησιωτών για το αν θα υπάρξουν εκπαιδευτικοί, από την αρχή του σχολικού έτους, προκειμένου να μορφώσουν τη νεολαία της. Οι διορισμοί αυτοί, καλύπτουν πάγιες ανάγκες σε εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό στις  δημόσιες σχολικές μονάδες  της περιοχής μας.

Τα παραπάνω, αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα οι  διορισμοί είναι, ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην παιδεία, από την κυβέρνηση της Ν.Δ., ενώ αποτελούν, συνέχεια σημαντικών μέτρων – νομοθετημάτων που έχει λάβει ήδη η κυβέρνηση και που  πρόκειται να υλοποιήσει τη νέα σχολική χρονιά. Με τις ενέργειες αυτές, αντιμετωπίζονται  χρόνιες  ελλείψεις και παθογένειες στην εκπαίδευση, οδηγώντας  τελικά στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος και της παρεχόμενης εκπαίδευσης μέσα στη σχολική τάξη, τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

( Δ.Ε.Ε.Π. )ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου