Έφθασε στη Ρόδο το πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Καμόφ το οποίο θα παραμείνει στο νησί καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συνδράμει στην αντιμετώπιση τυχόν επικίνδυνων περιστατικών. Παράλληλα, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιάς είναι αυξημένος, θα ενισχύεται το νησί και με πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Canadair.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα σημειώθηκαν πολλές πυρκαγιές από αμέλεια και έχουν επιβληθεί τα προβλεπόμενα χρηματικά πρόστιμα στους παραβάτες, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα. Τα πρόστιμα ξεκινούν από τα 200 ευρώ και μπορούν να φθάσουν μέχρι τα 5000 ευρώ.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.