Τοπικές Ειδήσεις

Προσωρινή Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ-ΦΕΚ

Δημοισεύτηκε με σημερινή ημερομηνία 10 Ιουνίου 2021 στο ΦΕΚ η απόφαση που συνυπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Βασίλειος Κικίλιας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Βασίλειος Κοντοζαμάνης για τον διορισμό της ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΤΥΛΙΑΝΗ ως Προσωρινή Διοικήτρια Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ»

Συγκεριμένα η απόφαση αναφέρει:

Παύουμε την προσωρινή παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Ιωάννη, με ΑΔΤ: 497947 και στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου
Διορίζουμε την ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αντωνίου, με ΑΔΤ: Χ 558441 497947, πτυχιούχο του τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, κάτοχο πιστοποιητικού PEARSON ED. Level 3 Certificate in ESOL International
(CEF C2), με περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο Δημόσιο ως Προσωρινή Διοικήτρια Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιότητας της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή κατά αναλογική εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 20, 21, 22 και 23 του ν. 4735/2020.
(Αρ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 1244373403/8-6-2021). (Αρ. βεβ. ΓΔΟΥ Υπουργείου Υγείας: 2209/7-6-2021)
Η απόφαση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα μας του kalymnos-news.gr,πριν ένα μήνα στις 7 Μαϊου 2021 με τίτλο “Εκτός απροόπτου νέα Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ” που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφτεί την Κάλυμνο ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός για την εγκατάσταση της νέας Διοικήτριας

Ποια είναι η Κατερίνα Εμμανουήλ. Ένα σύντομο βιογραφικό.
Είναι από τη Λέρο και ζει και εργάζεται εκεί τα τελευταία 11 χρόνια.

Έχει φοιτήσει στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το οποίο αποφοίτησε με Άριστα, το 1997.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου πήρε πτυχίο Δημόσιων Οικονομικών.

Εργάζεται ως νηπιαγωγός από το 2004 έως σήμερα, ενώ εκτελεί καθήκοντα Προϊσταμένης για περισσότερα από 9 χρόνια.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Δωδεκανήσου.

Από το Σεπτέμβριο του 2020 κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές, με αντικείμενο την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα μαθήματα, σεμινάρια και επιμορφώσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και σε άλλους φορείς.

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών.

Στην πενταετή θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση(2014 – 2019), ως Δημοτική Σύμβουλος  διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος των Οργανισμών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Σχολικής  Επιτροπής Δήμου Λέρου.

Από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και συμμετείχε ως μέλος σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου Λέρου.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Επαρχίας Καλύμνου, από το 2015 μέχρι το 2020, ενώ είναι Πρόεδρος του Συλλόγου, από το 2020 έως σήμερα.

Ήταν αιρετό μέλος στο ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου από τον Ιανουάριο του 2017  έως τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ είναι αιρετό μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας από το 2017.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου, από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2015 και από τον Ιούνιο του 2020 έως και σήμερα.

Είναι μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ.

Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Νούλα, απόστρατο αξιωματικό των καταδρομών και έχουν ένα γιο.

Πηγή kalymnos-news.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου