Αθλητικά

Κατανέμει ρόλους και προετοιμάζει το στέκι ο Κλεάνθης

Πιστή στην παράδοση, που τον θέλει να λειτουργεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουλίου του κάθε καλοκαιριού το στέκι του στην πλατεία Παραδεισίου, θέλει να παραμείνει η διοίκηση του Κλεάνθη.
Οι άνθρωποι του συλλόγου απέστειλαν χθες το σχετικό αίτημα στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας και θεωρούν αυτονόητο πως θα γίνει δεκτό, ώστε να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους για μία δραστηριότητα, η οποία στηρίζει ένα σημαντικό μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού του συλλόγου.
Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος Μιχάλης Μαχλής και οι συνεργάτες του επεξεργάζονται τις τελευταίες μέρες ιδέες, προκειμένου να αξιοποιήσουν και να μονιμοποιήσουν, στο μέτρο του εφικτού, κάθε άλλη διαθέσιμη πηγή εσόδων.
Σημειώνεται, πως το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Κλεάνθη επρόκειτο να συγκροτηθεί σε σώμα χθες το βράδυ, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Παραδεισίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου