ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λατρεία στη Σύμη για τον Γιώργο Καραγκούνη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΣΔ

Μία όμορφη έκπληξη περί­μενε χθες Δευτέρα, τους μικρούς ποδο­σφαι­ρι­στές, τους παρά­γο­ντες, καθώς και τους φιλά­θλους της Σύμης, καθώς το νησί τους επι­σκέ­φθηκε ο πρώην διεθνής ποδο­σφαι­ρι­στής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καρα­γκού­νης.

Ο «τυπάρας» βρέθηκε στο νησί προ­κει­μέ­νου να κάνει το προ­σκύ­νημά στον Ταξιάρχη, στην Ιερά Μονή του Πανορ­μίτη, συνο­δευό­με­νος από τον πρόεδρο της Επι­τρο­πής Πρω­τα­θλή­μα­τος και Κυπέλ­λου της ΕΠΣΔ, Χρυ­σό­στομο Ψέλλα και επ’ ευκαι­ρία συνα­ντή­θηκε με τον επι­κε­φα­λής του Α.Ο. Σύμης Γιάννη Τσου­βαλλά, τους προ­πο­νη­τές και τους μικρούς αθλητές του σωμα­τείου.

Οι τελευ­ταίοι τον υπο­δέ­χθη­καν με ιδιαί­τερη θέρμη, ενώ ανα­νέ­ω­σαν το μεταξύ τους ραντε­βού για κάποια στιγμή αργό­τερα, όταν το επι­τρέ­ψουν οι υγειο­νο­μι­κές συν­θή­κες στη χώρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.