Αθλητικά

Α.Ε. Καραϊσκάκης- Διαγόρας: 2-1 «Γλυκιά» ήττα στην Άρτα

• Ο Διαγόρας μπορεί να ηττήθηκε από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, όμως τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πανηγυρίζει τη συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος της Super League 2

Ήττα χωρίς συνέπειες για τον Διαγόρα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο «γηραιός» διατηρήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η Παναχαϊκή ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την Ξάνθη και οι «κυανέρυθροι» του νησιού μας, «κλείδωσαν» την συμμετοχή του στα play off της Super League 2
Η εικόνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Διαγόρα να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία της Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Ο «γηραιός» έγινε απειλητικός στο 6ο λεπτό, με τον Αλέξανδρο Σμυρλή να κάνει την ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και το γύρισμα μέσα στην περιοχή, ωστόσο, ο Θεολόγου έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον Λινάρδο.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες στο 15ο λεπτό, με τους αμυντικούς του Διαγόρα να προλαβαίνουν τον Ναζίν πριν πλασάρει από ευνοϊκή θέση, έπειτα από γύρισμα του Φετεινίδη.
Ο Διαγόρας πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό, με τον Φώτη Γεωργίου από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει εύστοχα, κάνοντας το 1-0 για τον «γηραιό».
Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «κυανέρυθρων», οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, καθώς στο 28ο λεπτό ο Ναζίμ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρουγκάλα, κάνοντας το 1-1.
Ο Διαγόρας ανασυντάχθηκε και απείλησε στο 33ο λεπτό, με τον Ντοριβάλ να εκτελεί το φάουλ, τον Μασούρα να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Κονέ ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε την μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ.
Ο «γηραιός» θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ, αφού στο 45ο λεπτό η κεφαλιά του Ρουγκάλα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντοριβάλ, πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Μπουργάνη, με το 1-1 να είναι τελικά το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας και πάλι είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, η Α.Ε. Καραϊσκάκης ήταν αυτή που σκόραρε.
Στο 51ο λεπτό, ο Θεολόγου με καρφωτή κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Τάμπα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του «γηραιού» για το 2-1 των γηπεδούχων.
Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 52ο λεπτό το σουτ του Ντοριβάλ πέρασε άουτ.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στην συνέχεια, με τον «γηραιό» στο 76ο να έχει δοκάρι έπειτα από μακρινό δυνατό σουτ του Μασούρα.
Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ. Στο 84ο το πλασέ του Δούμτσιου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 90ο Δούμτσιος γύρισε στον Κορέλα, όμως το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στον Τσέλιο. Στο 92ο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Θεολόγου από τον Σανδραβέλη, ο Τσούτσης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Τσέλιος απέκρουσε και στο 93ο λεπτό σουτ του Κλιγγόπουλου μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, με το 2-1 υπέρ της Α.Ε. Καραϊσκάκη να διατηρείται έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατσικογιάννη.
Τα γκολ
27ο λεπτό. Σέντρα του Ντοριβάλ, ο Κονέ κοντραρίστηκε με αμυντικό, η μπάλα έφτασε στον αφύλαχτο στο ύψος της μικρής περιοχής Φώτη Γεωργίου που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Μπουργάνη, κάνοντας το 1-0 για τον Διαγόρα
28ο λεπτό. Σέντρα του Ρούνεϊ Βακενβάι, λάθος του Ρουγκάλα, η μπάλα στρώθηκε στον Ναζίμ που πλάσαρε εύστοχα τον Τσέλιο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
51ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ του Τάμπα, ο Θεολόγου πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσέλιου, κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Οι συνθέσεις
Α.Ε. Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Κλιγγόπουλος, Φετεινίδης, Τάμπας (77ο Ναταλακούρας), Ρουμπανγκούκα (84ο Γαλεάδης), Λόβριτς, Βακενβάι (90ο Φαν Ίπερεν), Ναζίμ, Δούμτσιος (90ο Τσούτσης), Ντίας (77ο Κορέλας).
Διαόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος (46ο Μανωλάκης), Μασούρας, Ντοριβάλ, Λινάρδος (60ο Κάκκο), Γεωργίου (72ο Τσιαντούλας), Σμυρλής (65ο Αλάεθ), Κονέ (60ο Μπαστακός).
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Ξάνθη – Παναχαϊκή: 4-0
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός: 0-4
Απόλλωνας Λάρισας – Εργοτέλης:0-3
Ιωνικός – Χανιά: 1-1
Τρίκαλα – Ο.Φ. Ιεράπετρας:0-0
Η τελική βαθμολογία
Ιωνικός Νικαίας 47
Ξάνθη 41
Λεβαδειακός 41
Εργοτέλης 36
Χανιά 35
Διαγόρας 30
Παναχαϊκή 29
Απόλλωνας Λάρισας 24
Τρίκαλα 24
Δόξα Δράμας 21
Α.Ε. Καραϊσκάκης 16
Ο.Φ. Ιεράπετρας 13

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου