ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Προσκάλεσε τον Κλάτενμπεργκ στο ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Καλλιθεα- Ροδος

Ο Α.Σ. Ρόδος έστει­λε προ­σκλη­τή­ρια επι­στο­λή στο αρ­χι­δια­τη­τή Μαρκ Κλά­τεν­μπεργκ για να πα­ρα­κο­λου­θή­σει από κοντά το παι­χνί­δι με τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος που θα διε­ξα­χθεί στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» στο πλαί­σιο της 7ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Football League στο Νότιο όμιλο.

Ανα­λυ­τι­κά η επι­στο­λή προς τον πρό­ε­δρο της ΚΕΔ:

«Αγα­πη­τέ κύριε Κλά­τεν­μπεργκ,

Με την πα­ρού­σα θα θέ­λα­με να σας προ­σκα­λέ­σου­με στην Ρόδο το Σάβ­βα­το 24/04/2021, για τον αγώνα με­τα­ξύ των ομά­δων ΠΑΕ Ιά­λυ­σος- ΠΑΕ Ρόδος, ο οποί­ος είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νος να ξε­κι­νή­σει στις 15:00, για την 7η αγω­νι­στι­κή ημέρα της Football League κα­τη­γο­ρί­ας Ελ­λά­δος.

Ο αγώ­νας πα­ρου­σιά­ζει ιδιαί­τε­ρο εν­δια­φέ­ρον και θε­ω­ρεί­ται ‘’το­πι­κό ντέρ­μπι’’ με­τα­ξύ των δύο ομά­δων καθώς και οι δύο, επι­θυ­μούν την άνοδο στην επό­με­νη κα­τη­γο­ρία (S.L.2)».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.