Ειδήσεις

O Βασίλης Μανέττας με την παράταξη “Ροδιακή Δημιουργία”

Αγαπητοί συμπολίτες, μέσα από αυτή την επιστολή, θέλω να εξηγήσω τους λόγους της συμμετοχής μου στα κοινά του τόπου μας, στις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα με την παράταξη “ΡΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” με επικεφαλής τον κ. Χατζή Χατζηευθυμίου.

Πρώτα από όλα ανήκω σε αυτούς που δεν δέχονται να ανέχονται παθητικά να αποφασίζουν άλλοι για μένα χωρίς εμένα. Αυτό το πιστεύω μου, είναι από τους βασικούς λόγους, της διάθεσής μου για συμμετοχή στα κοινά, μαζί με την αγάπη μου για το τόπο μου και τον συνάνθρωπό – συνδημότη μου.

Η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΡΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” ήταν για μένα ιδιαίτερα τιμητική και την αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί γνωρίζω καλά τον άνθρωπο και αυτοδιοικητικό Χατζή Χατζηευθυμίου. Έναν άνθρωπο ικανό και έμπειρο, έναν άνθρωπο οραματιστή και εξωστρεφή αλλά που κυρίως δεν είναι εγωπαθής.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή την παράταξη προέρχονται από όλο το κοινωνικό φάσμα, από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις, αλλά κυρίως από νέους ανθρώπους, πράγμα που για μένα είναι πολύ σημαντικό, γιατί πιστεύω ότι σε αυτούς πρέπει να δώσουμε ένα καινούργιο όραμα και την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έχουμε την μοναδική ευκαιρία για πραγματική αναγέννηση του τόπου μας, του νησιού μας με το πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα του συνδυασμού, που είναι κοστολογημένο και απόλυτα εφικτό.

Κλείνοντας, θα χρησιμοποιήσω μια αγαπημένη φράση από ένα συναγωνιστή του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ

Ευχαριστώ
Μανέττας Βασίλειος του Γεωργίου
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου