ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαγιορκίνης: Να μην αλλάζουμε συμπεριφορά μετά από αρνητικό αποτέλεσμα του self test

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαγιορκίνης

Την τελευ­ταία εβδο­μάδα ο αριθμός των ενεργών κρου­σμά­των στην επι­κρά­τεια παρου­σί­ασε μικρή σχετικά αύξηση, ενώ η πίεση στο σύστημα Υγείας παρα­μέ­νει, ανέφερε ο επί­κου­ρος καθη­γη­τής επι­δη­μιο­λο­γίας και μέλος της επι­τρο­πής εμπει­ρο­γνω­μό­νων Γκίκας Μαγιορ­κί­νης, κατά την καθιε­ρω­μένη ενη­μέ­ρωση για την πορεία της παν­δη­μίας.

Όπως είπε, η πίεση στο ΕΣΥ παρα­μέ­νει υψηλή, συμπλη­ρώ­νο­ντας ότι παρα­τη­ρή­θηκε στα­θε­ρο­ποί­ηση των θανάτων.

Στην Αττική, η επι­βά­ρυνση της επι­δη­μίας ως προς τα ενεργά κρού­σματα ήταν στο 7% και στο 8% στη Θεσ­σα­λο­νίκη.

Ο κ. Μαγιορ­κί­νης ανέφερε ότι σε κάθε φάση της παν­δη­μίας επι­διώ­κουμε την συμ­με­τοχή όλων και έκανε λόγο για τιτάνια προ­σπά­θεια εκκί­νη­σης της καθη­με­ρι­νό­τη­τας.

Ανα­φέρ­θηκε στα ατομικά τεστ, τα οποία είναι ένα επι­πλέον εργα­λείο στη φαρέτρα μας, τονί­ζο­ντας ωστόσο να μην χρη­σι­μο­ποιούμε το αρνη­τικό απο­τέ­λε­σμα του τεστ για να αλλά­ξουμε τη συμπε­ρι­φορά μας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.