Αθλητικά

Βαγγέλης Χαντές: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του ΓΑΣ Ιάλυσος Βαγγέλης Χαντές με δηλώσεις του μετά από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Καλλιθέα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:
«Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό βγάλαμε κατά διαστήματα καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο κομμάτι του α’ ημιχρόνου μετά το 15ο λεπτό. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό και έμπειρο αντίπαλο που προσπαθούσε να κλείσει καλά τους χώρους.
Για εμάς το μειονέκτημα σαν εικόνα ήταν ότι όταν δεχτήκαμε το γκολ, πετάξαμε 15 λεπτά όπου είχαμε ‘’κρεμάσει’’ ψυχολογικά μέσα στο γήπεδο.
Νομίζω ότι βάσει της εικόνας των ομάδων και του παιχνιδιού το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο παρότι ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση.
Με τη δομή που έχει το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κοιτάμε τα ματς που τελειώνουν αλλά αυτά που ακολουθούν. Αυτό σημαίνει ότι κοιτάμε το ματς με το Αιγάλεω».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου