ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο «όμιλος Esperia Group» ανοίγει το ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Esperia

 

Ο «όμιλος Esperia Group» ανοίγει το ελπι­δο­φόρο κεφά­λαιο για την εναλ­λα­κτική δια­χεί­ριση απο­βλή­των στη Ρόδο

Εγκαι­νιά­ζε­ται ένας ευρύς κύκλος συνερ­γειών για την προ­στα­σία του Περι­βάλ­λο­ντος μέσω της Εναλ­λα­κτι­κής Δια­χεί­ρι­σης των Απο­βλή­των από Εκσκα­φές, Κατα­σκευές και Κατε­δα­φί­σεις

Ένα νέο ελπι­δο­φόρο κεφά­λαιο για την προ­στα­σία του φυσικού περι­βάλ­λο­ντος άνοιξε στη Ρόδο με την υπο­γραφή μνη­μο­νίου συνερ­γα­σίας για την εναλ­λα­κτική δια­χεί­ριση των απο­βλή­των από εκσκα­φές, κατα­σκευές και κατε­δα­φί­σεις, μεταξύ της Δωδε­κα­νη­σια­κής Ανα­κύ­κλω­σης και του Ξενο­δο­χεια­κού Ομίλου «Esperia Group».

Με την συνερ­γα­σία αυτή, εγκαι­νιά­ζε­ται ένας ευρύς κύκλος συνερ­γειών στη Ρόδο με την ελπίδα και την προσ­δο­κία να επε­κτα­θεί σε όλα τα Δωδε­κά­νησα, για την ορθή δια­χεί­ριση του κοι­νω­νι­κού πόρου της ανα­κύ­κλω­σης και τις στο­χευ­μέ­νες παρεμ­βά­σεις για την προ­στα­σία του περι­βάλ­λο­ντος.

Η Δωδε­κα­νη­σιακή Ανα­κύ­κλωση ΑΕΚΚ έχει ως απώτερο στόχο, μέσα από τις συνερ­γα­σίες, την μετά­βαση στο μοντέλο της κυκλι­κής οικο­νο­μίας, οδη­γώ­ντας τα από­βλητα από εκσκα­φές, κατα­σκευές και κατε­δα­φί­σεις σε μονάδες επε­ξερ­γα­σίας , ακο­λου­θώ­ντας την νόμιμη δια­δρομή.

Η επα­να­χρη­σι­μο­ποί­ηση των απο­βλή­των και η εναλ­λα­κτική δια­χεί­ρισή τους, είναι ο δρόμος που θα μας βγάλει από τον φαύλο κύκλο της ανε­ξέ­λεγ­κτης απόρ­ρι­ψής τους , της σπα­τά­λης των φυσικών πόρων , και της μόλυν­σης του περι­βάλ­λο­ντος της Νήσου Ρόδου.

Ο πρω­το­πό­ρος όμιλος «Esperia Group», ανοίγει το δρόμο των συνερ­γα­σιών με τη Δωδε­κα­νη­σιακή Ανα­κύ­κλωση, εκπλη­ρώ­νο­ντας την υπο­χρέ­ωση όλων μας όχι μόνο έναντι του νόμου αλλά κυρίως των επό­με­νων γενιών, για ένα καθα­ρό­τερο περι­βάλ­λον, ένα οικο­λο­γικό του­ρι­στικό προϊόν και μία πράσινη Ρόδο.

Για τη Δωδε­κα­νη­σιακή Ανα­κύ­κλωση απο­τε­λεί προ­νό­μιο η συνερ­γα­σία με την Οικο­γέ­νεια Βασι­λάκη και τον Ξενο­δο­χειακό Όμιλο «Esperia Group» που εμπρά­κτως έχουν απο­δεί­ξει την αγάπη τους για τη Ρόδο συμ­με­τέ­χο­ντας σε ανά­λο­γες πρω­το­βου­λίες, ευελ­πι­στώ­ντας πως το παρά­δειγμα αυτό θα ακο­λου­θή­σουν κι άλλες εται­ρείες, ιδιώτες αλλά και σύσσωμη η κοι­νω­νία της Ρόδου.

Πηγή danaekk.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.