Ατάκτως Ερριμμένα

Πριν αλλάξει χρώμα

Την 1η Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη είχε μόλις επτά κρούσματα, τα Ιωάννινα δύο, οι Σέρρες… μηδέν και ο εφησυχασμός έφερε τον επιδημιολογικό «όλεθρο».  Η Ρόδος τις τελευταίες τρεις ημέρες, είχε 17 κρούσματα. Να το δουν αυτό οι αρμόδιοι- κυρίως οι ντόπιοι- πριν τρέχουμε πίσω από τον ιό,  δούμε το χρώμα του χάρτη ν’ αλλάζει και τον κ. Χαρδαλιά να έρχεται στο νησί εσπευσμένα. Οι επίδειξη χαρτών και το «πήγαμε και πηγαίνουμε εξαιρετικά σε σχέση με άλλους»,  δεν βοηθούν παρά μόνο την αύξηση του εφησυχασμού. Να το δούμε όλοι, εφαρμόζοντας τα ήδη υπάρχοντα μέτρα με κάτι παραπάνω από πολλή προσοχή. Η δε μασκούλα παντού, μέσα έξω δεν είναι κακή ιδέα…

Υ.Γ. Το σχόλιο γράφτηκε πριν τα χθεσινά νέα κρούσματα. Αρα προσθέτουμε ακόμη 6 στα ήδη 17. Η δε μασκούλα πλέον υποχρεωτική παντού σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου