ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού, με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Νίκου Κανταρζή

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Από τον Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρχη Παι­δείας, Διά Βίου Μάθησης και Απα­σχό­λη­σης , Γιάννη Κρητικό εκδό­θηκε η παρα­κάτω ανα­κοί­νωση

‘‘Συνέ­χισε Νίκο τις δια­κο­πές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπα­τριώ­τες μας εμπι­στεύ­τη­καν με την ψήφο τους.’’

Απά­ντηση του Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρχη Παι­δείας, Διά Βίου Μάθησης και Απα­σχό­λη­σης , Γιάννη Κρη­τι­κού, με αφορμή τις δηλώ­σεις του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βού­λου της μεί­ζο­νος μειο­ψη­φίας Νίκου Κανταρζή

Την Τρίτη, 23/09/2020, και με αφορμή τις δηλώ­σεις του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βού­λου της μεί­ζο­νος μειο­ψη­φίας κ. Νίκου Κανταρζή, ο Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Παι­δείας, Διά Βίου Μάθησης και Απα­σχό­λη­σης κ. Γιάννης Κρη­τι­κός έκανε την παρα­κάτω δήλωση:

“Ο κ. Κανταρ­ζής προ­σπα­θεί άκομψα και χωρίς επι­τυ­χία να υπο­βαθ­μί­σει το πολύ σημα­ντικό έργο της Περι­φε­ρεια­κής Αρχής Χατζη­μάρ­κου στο νησί της Κω. Και το επι­χει­ρεί κατά τη διάρ­κεια μιας πρω­τό­γνω­ρης κρίσης που βιώνει ολό­κλη­ρος ο πλα­νή­της. Και εκπέ­μπει μιζέρια και μικρο­ψυ­χία. Και είναι λογικό να έχει ‘εύλογα ερωτήματα’ επειδή του είναι παντε­λώς άγνω­στες οι έννοιες της συνερ­γα­σίας, της συμ­φω­νίας, της σύν­θε­σης και της συνεν­νό­η­σης.

Ο κ. Κανταρ­ζής δεν ασχο­λεί­ται επί της ουσίας με όσα γίνο­νται στο νησί μας. Απου­σιά­ζει και δεν έχει μια ξεκά­θαρη εικόνα για τα έργα και τις δράσεις. Δεν άκουσε, δεν είδε και δεν κατά­λαβε τίποτε από όσα σημα­ντικά και πρω­το­πο­ριακά έχουν γίνει τον τελευ­ταίο καιρό και που ανα­γνω­ρί­ζει η μεγάλη πλειο­ψη­φία των συμπα­τριω­τών μας και των φορέων της Κω.

Μιας όμως και του αρέσουν τα ‘εύλογα ερωτήματα’, ας του κάνω και εγώ κάποια:

· Γιατί κ. Κανταρζή κατα­ψη­φί­σατε την εισή­γηση του κ. Περι­φε­ρειάρχη κατά την τελευ­ταία συνε­δρί­αση της Οικο­νο­μι­κής Επι­τρο­πής σχετικά με το ξεμπλο­κά­ρι­σμα και την επι­τά­χυνση των δια­δι­κα­σιών για τους σει­σμό­πλη­κτους Ιερούς Ναούς της Κω; Δεν θέλετε να προ­χω­ρή­σουν γρήγορα οι επι­σκευές στην Αγία Παρα­σκευή και στον Άγιο Νικόλαο;

· Ενώ γνω­ρί­ζετε ότι η απο­κα­τά­σταση των ζημιών στους Ιερούς Ναούς είναι ευθύνη του Υπουρ­γείου Πολι­τι­σμού, γιατί δεν ζητάτε ευθύνες από την προη­γού­μενη κυβέρ­νηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. που σας έδωσε το χρίσμα, σας στήριξε πολι­τικά και με τους οποίους συνερ­γα­στή­κατε προ­ε­κλο­γικά; Χάθηκαν 2,5 πολύ­τιμα χρόνια χωρίς να γίνει το παρα­μι­κρό.

· Πως γίνετε να ήσουν ο μόνος Πρό­ε­δρος Λιμε­νι­κού Ταμείου στο Νότιο Αιγαίο που δεν κατά­φερε να δρο­μο­λο­γή­σει υδα­το­δρό­μιο στα νησιά ευθύνης του παρά τη στήριξη της Περι­φέ­ρειας. Όλοι οι άλλοι τα κατά­φε­ραν, μόνο εσύ δεν τα κατά­φε­ρες.

Συνέ­χισε Νίκο τις δια­κο­πές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπα­τριώ­τες μας εμπι­στεύ­τη­καν με την ψήφο τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.