Αθλητικά

Τιμή για τον Απόλλωνα και ευκαιρία για πολύτιμες εμπειρίες

Ως ιδιαίτερα τιμητική και ποδοσφαιρικά κάτι παραπάνω από ουσιαστική, χαρακτηρίζει ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών, Παναγιώτης Ζούνης, τη συμμετοχή της ομάδας του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.
«Απέναντι σε μία επαγγελματική ομάδα της Super League 2 τα παιδιά θα έχουν το απόλυτο κίνητρο να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν πολλές και πολύτιμες εμπειρίες», σημείωσε ο τεχνικός των Καλυθενών, ο οποίος είδε με μεγάλη χαρά να εντάσσονται στο πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές που μέχρι πρόσφατα απουσίαζαν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να δουλεύει σταθερά μ’ έναν κορμό περίπου είκοσι παικτών.
Η ικανοποίησή του για την προσπάθεια των αθλητών του είναι δεδομένη, όπως άλλωστε και για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου