ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παροχή συνδρομής σε 49χρονο κολυμβητή σε δύσβατη παραθαλάσσια περιοχή στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικό
Ενη­με­ρώ­θηκε, μεσημ­βρι­νές ώρες σήμερα, ο Λιμε­νι­κός Σταθμός Καρ­δά­μαι­νας για την ύπαρξη ενός 49χρονου αλλο­δα­πού κολυμ­βητή, ο οποίος ανα­ζη­τεί­ται στη δύσβατη παρα­θα­λάσ­σια περιοχή δυτικά ν. Κω.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη το ταχύ­πλοο σκάφος ”ΒΑΓΓΕΛΗΣ” Τ. Κω 481 με επι­βαί­νο­ντες στελέχη της οικείας Λιμε­νι­κής Αρχής, όπου εντό­πι­σαν τον ανωτέρω, καλά στην υγεία του, τον απε­γκλώ­βι­σαν και τον μετέ­φε­ραν στην παραλία ”ΚΑΒΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” στην Κέφαλο ν. Κω.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.