Αθλητικά

Διαγόρας: Εξετάσεις και ρεπό

Διαγορας

Καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις περιλαμβάνει το διήμερο για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.
Την Δευτέρα, μετά από την πρωινή προπόνηση έγιναν οι καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη θα γίνουν οι αιματολογικές, με τους αθλητές του «γηραιού» στην συνέχεια να έχουν ρεπό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ημέρα εξετάσεων και η σημερινή (σ.σ. Δευτέρα) για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.
Σε δύο γκρουπ, οι ‘’κυανέρυθροι’’ θα περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις, προκειμένου να ετοιμάσουν τις ‘’κάρτες υγείας’’ της νέας περιόδου.
Αύριο (σ.σ. Τρίτη), το πρόγραμμα περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις, για αυτούς που δεν είχαν κάνει πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Επίσης, θα γίνουν και οδοντοιατρικές εξετάσεις.
Προπονητικά, η εβδομάδα ξεκίνησε με ειδικές ασκήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα, ενώ στη συνέχεια, οι παίκτες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα στο ‘’βοηθητικό’’ του δημοτικού σταδίου».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.