Αθλητικά

Στις 15 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της λαχειαγοράς της ΕΠΣΔ

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα τα ποδοσφαιρικά σωματεία να πουλούν τους λαχνούς της κεντρικής λαχειαγοράς, την οποία διοργανώνει από τις αρχές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου η ΕΠΣΔ, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους συλλόγους να ενισχυθούν οικονομικά.
Ο τυχερός λαχνός, ο οποίος θα καταστήσει τον νικητή κάτοχο ενός ολοκαίνουργιου scooter, θα αναδειχθεί μέσα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, με την Ένωση να προχωρά στην παρακάτω υπενθύμιση:
«Υπενθυμίζουμε στα σωματεία της δύναμης μας, ότι η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΣΔ, για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων, της είναι στις 15.09.2020.
Το scooter, θα κερδίσει ο λαχνός με τον αριθμό που θα συμπίπτει με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού λαχείου της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15.09.2020».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου