Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Ενίσχυση με Θεοδοσίου

Σε μία μετεγγραφή πρώτης γραμμής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Αστέρας Παστίδας, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη απέκτησε τον έμπειρο μεσοαμυντικό Αντώνη Θεοδοσίου που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίβο Κρεμαστής, από τον οποίο και αποχώρησε.
Οι Παστιδενοί βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή στο τελευταίο διάστημα και τελικά τον έπεισαν να φορέσει την φανέλα με το αστέρι στο στήθος, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στην μεσοαμυντική τους γραμμή.
Ο Θεοδοσίου υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αστέρα, με τον σύλλογο να επισημοποιεί την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Θεοδοσίου.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε μια χρονιά πάνω από όλα με υγεία και γεμάτη επιτυχίες στην ομάδα μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου