Τοπικές Ειδήσεις

Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύουν στη μαγευτική Ρόδο – Δείτε το trailer

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, μετά το επεισόδιο στο νησί των ανέμων, μεταφέρονται στα Δωδεκάνησα και μας ξεναγούν τη Δευτέρα 10/08, στην ονειρική Ρόδο.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος της εκπομπής για αυτό το μοναδικής ομορφιάς νησί της Ελλάδας ανακαλύπτουν την Παλιά Πόλη της Ρόδου, την οδό των Ιπποτών, “χάνονται” στα σοκάκια της καστροπολιτείας και μένουν έκπληκτοι με τα πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα.

Στη συνέχεια εξερευνούν τις παραλίες της Ρόδου. Ξεκινώντας από το γραφικό λιμανάκι Μανδράκι επισκέπτονται τις παραλίες Άντονι Κουίν, Τσαμπίκα, Άγιος Παύλος στη Λίνδο και καταλήγουν στη μαγευτική Καλλιθέα και τις ιαματικές Πηγές της.

Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την Δευτέρα 10/08 στις 20:00 με το νέο επεισόδιο των “Εικόνων” στο Open TV.

Δείτε πρώτοι το ολοκαίνουργιο trailer:

“Κατακάθια βουλευτές που δεν…”: Ο Τάσος Δούσης κατακεραυνώνει

Θέση για το περιστατικό με τις χειρονομίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τις άσεμνες χειρονομίες του πήρε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής των Εικόνων στο Open, ο οποίος με την ευκαιρία ετοιμάζει γυρίσματα στην μαγευτική Ρόδο αυτή την περιόδο, αναφέρθηκε σε ένα αληθινό περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που σε αντίστοιχη περίπτωση είχε χαστουκίσει βουλευτή του! Οι πρόεδροι και οι αρχηγοί των κομμάτων μερικές φορές πρέπει να “τακτοποιούν” τέτοιους ανθρώπους, αν όχι με σφαλιάρες, με δια

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου