Αθλητικά

Αποφασισμένος να επιστρέψει και να ξεχωρίσει ο Παναγιώτης Κωστάκης!

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην ενεργό δράση και μάλιστα, πιο ορεξάτος από κάθε προηγούμενη φορά, είναι ο Παναγιώτης Κωστάκης!
Ο 33χρονος επιθετικός το πήρε απόφαση, εδώ και αρκετό καιρό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα ξαναφορέσει με συνέπεια τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από πέντε χρόνια, όταν και αγωνιζόταν για λογαριασμό του Άρη.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου θα είναι πιθανότατα και η ομάδα από την οποία θα επανασυνδεθεί με το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Ο Παναγιώτης Κωστάκης έδωσε το παρών στην προχθεσινή πρώτη, αναγνωριστική προπόνηση του Άρη και παρότι η επιστροφή του μαθεύτηκε και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ο ίδιος δείχνει να προτιμά την ομάδα του τόπου του, με την οποία είναι συνδεδεμένος συναισθηματικά.
Ο τεχνικός των Αρχαγγελιτών, Γιώργος Δημητριάδης, αναζητά εδώ και καιρό έναν ικανό και παραγωγικό επιθετικό και η ενεργοποίηση του Κωστάκη ίσως αποδειχθεί «μάννα εξ ουρανού» , καθώς οι ικανότητές του είναι αδιαμφισβήτητες. Αρκεί να τις δείξει ο ίδιος εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι πάντως που ο Παναγιώτης Κωστάκης είναι αποφασισμένος να κάνει, καθώς πιστεύει πως έχει πολλά πράγματα να αποδείξει.
Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, η νέα συνεργασία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, δεδομένου πως το δελτίο του ποδοσφαιριστή δεν έχει φύγει από τον Αρχάγγελο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου