Αθλητικά

Super League 1: Ορισμός για Σιδηρόπουλο

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 10ης αγωνιστικής των play off και της 7ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1.
Μεταξύ των ορισμών βρίσκεται το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου του συνδέσμου Δωδεκανήσου, ο οποίος θα διευθύνει το παιχνίδι των play out, ανάμεσα στην Α.Ε. Λάρισας και την Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 19:15 στο AEL FC Arena.
Βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), διαιτητής VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), A.VAR ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου