Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος: «Κιτρινόμαυρος» ο Θοδωρής

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Μιχάλη Κουτσουμπάρη απέκτησαν τον νεαρό μέσο Αποστόλη Θοδωρή, που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Αρχαγγέλου, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει στην διάθεσή του ακόμα μία αξιόπιστη λύση.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση του Αγίου Γεωργίου, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον σύλλογο να επισημοποιεί την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ακόμη μια σημαντική μετεγγραφική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η διοίκηση του συλλόγου μας, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Αποστόλη Θοδωρή!
Ο 19χρονος μέσος αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεσαία γραμμή της ομάδας μας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας με μεγάλη επιτυχία αποτελώντας “πολυεργαλείο” στα χέρια του Μιχάλη Κουτσουμπάρη.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Άρη Αρχαγγέλου και πολύ σύντομα ξεχώρισε για το ταλέντο του, παίρνοντας “προαγωγή” για την πρώτη ομάδα.
Έχει εμπειρία και συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην επιστροφή του Αγίου Γεωργίου στα μεγάλα “σαλόνια”».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου