Αθλητικά

Διγενής: Επικεφαλής ο Διακάκης

ΔΙΓΕΝΗΣ

Τα… δύσκολα πέρασαν για την ομάδα του Διγενή, καθώς το Σάββατο εκλέχθηκε η νέα διοίκηση που θα οδηγήσει τον σύλλογο στα επόμενα δύο χρόνια, αρχής γενομένης από την σεζόν 2020-2021 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το βράδυ της Δευτέρας τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν συνεδρίασαν για πρώτη φορά, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.
Επικεφαλής του νέου Δ.Σ. τέθηκε ο Αντώνης Διακάκης, όπως αναμενόταν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κοσκινιάτες, με την οποία γνωστοποίησαν την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου:
«Με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Διγενής Κοσκινού, στην πρώτη συνεδρίασή του μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την 20η Ιουνίου 2020.
Για την επόμενη διετία η ομάδα μας θα πορευτεί με συλλογική ηγεσία και επικεφαλής τον Αντώνιο Διακάκη με απόλυτη πλειοψηφία στον προεδρικό θώκο!
Το νέο Δ.Σ. συγκροτείται ως εξής:
Πρόεδρος : Αντώνιος Διακάκης
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Κώτης
Γενικός γραμματέας: Σπυρίδων Ζιγροτάκης
Ειδικός γραμματέας: Μιχαήλ Βογιατζής
Ταμίας: Νικόλαος Αντωνίου
Γενικός αρχηγός: Δημήτριος Ηλιάδης
Έφορος αθλημάτων: Ευγένιος Χριστοδούλου
Μέλος: Αντώνιος Τριαντάφυλλος
Μέλος: Αναστασία Ηλιάδη
Α’ αναπληρωματικό μέλος : Νικόλαος Καργάκος
Β’ αναπληρωματικό μέλος : Παναγιώτης Έλενας
Γ’ αναπληρωματικό μέλος : Ηλίας Χριστοδούλου
Πλέον ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας με προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή».
Την Τετάρτη η επαφή με τον Σάσα Γιόνοβιτς
Το πρώτο πράγμα που θέλουν να διευθετήσουν οι άνθρωποι του Διγενή, αφορά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.
Επιθυμία των Κοσκινιατών είναι η παραμονή του Σάσα Γιόνοβιτς στον πάγκο τους, γι’ αυτό και σήμερα Τετάρτη η νέα διοίκηση προγραμμάτισε συνάντηση με τον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η παραμονή του Σάσα Γιόνοβιτς στον πάγκο του Διγενή, συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο σημερινό ραντεβού.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.