ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνδρομή του λιμενικού σε ερασιτεχνικό σκάφος αναψυχής με μηχανική βλάβη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικό
Ενη­με­ρώ­θηκε απο­γευ­μα­τι­νές ώρες σήμερα η Λιμε­νική Αρχή Ρόδου, για τη μηχα­νική βλάβη του ερα­σι­τε­χνι­κού σκάφους ανα­ψυ­χής ”ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ” Ν.Ρ. 705, στη θαλάσ­σια περιοχή της παρα­λίας Ιξιά Ρόδου, με πέντε επι­βαί­νο­ντες.
      Άμεσα για την περιοχή απέ­πλευσε ναυα­γο­σω­στικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα αλιευ­τικό σκάφος, ενώ από ξηράς εκίνησε ένα περι­πο­λικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
       Το ερα­σι­τε­χνικό σκάφος απο­κα­τέ­στησε τη βλάβη αυτο­δύ­ναμα και κατέ­πλευσε
στο λιμένα Κολώνα Ρόδου με ασφά­λεια, με τη συνο­δεία του ναυα­γο­σω­στι­κού  και  του  αλιευ­τι­κού σκάφους.
    Από το περι­στα­τικό δεν προ­κλή­θηκε τραυ­μα­τι­σμός ατόμων και δεν παρα­τη­ρή­θηκε θαλάσ­σια ρύπανση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.