Τοπικές Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 06-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 19χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 05-06-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την 05-06-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στην Αστυπάλαια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομη συλλογή και μεταφορά παλαιών σιδήρων και μετάλλων (στερεά απόβλητα – scrap). (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Σύλληψη ατόμου για λειτουργία εγκατάστασης ζώων συντροφιάς στην Κω Την 05-06-2020 το απόγευμα στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 58χρονος ο οποίος λειτουργούσε παράνομα εγκατάσταση εκτροφής ζώων συντροφιάς.

Την 06-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 39, 56 και 66 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου