ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΤΡΑΓΚΣΤΕΡ ΜΑΡΙΤΣΑ

Τα καλά νέα για την επα­νεκ­κί­νηση των πρω­τα­θλη­μά­των μηχα­νο­κί­νη­του αθλη­τι­σμού στην χώρα μας, έρχο­νται από τους αγώνες αυτο­κι­νή­του και την Ο.Μ.Α.Ε. Σε χθεσινή ενη­μέ­ρωση της ομο­σπον­δίας αυτο­κι­νή­του, ανα­φέ­ρε­ται ότι ο υφυ­πουρ­γός Αθλη­τι­σμού Λευ­τέ­ρης Αυγε­νά­κης είναι έτοιμος να δώσει το πράσινο φως για την έναρξη των αγώνων, εντός του πρώτου δεκαη­μέ­ρου του Ιουνίου. Η σχετική ανα­κοί­νωση: «Η ΟΜΑΕ, σε συνερ­γα­σία με τον ΣΟΑΑ, μετά από ενη­μέ­ρωση του υφυ­πουρ­γού Αθλη­τι­σμού κ. Λευτέρη Αυγε­νάκη έλαβε τη δια­βε­βαί­ωση ότι η αδειο­δό­τηση για την επα­νεκ­κί­νηση των αγώνων του ελλη­νι­κού μηχα­νο­κί­νη­του αθλη­τι­σμού θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί εντός του πρώτου δεκαη­μέ­ρου του Ιουνίου. Είναι καθήκον όλων όσων ασχο­λού­μα­στε με τους αγώνες αυτο­κι­νή­του και Karting να τηρή­σουμε τις δεσμεύ­σεις μας για την εφαρ­μογή όλων των μέτρων και του υγειο­νο­μι­κού πρω­το­κόλ­λου, ώστε να προ­α­σπί­σουμε τη δημόσια υγεία και τους αθλητές μας. Καλούς αγώνες».

Εντός των ημερών το νέο αγω­νι­στικό πρό­γραμμα της ΑΜΟΤΟΕ

Ανα­κοί­νωση σχετικά με την επα­νεκ­κί­νηση όλων των αγω­νι­σμά­των αλλά και την μείωση του ορίου ηλικίας ανα­φο­ρικά με τις προ­πο­νή­σεις 2020, εξέδωσε η ΑΜΟΤΟΕ, η οποία μάλιστα εντός των ημερών θα ανα­κοι­νώ­σει και το νέο αγω­νι­στικό πρό­γραμμα της χρονιάς. Ανα­λυ­τικά:

«Η ΓΓΑ, με δελτίο τύπου το οποίο θα δείτε εδώ https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3013-2020-05-31-13-23-30, ανα­κοι­νώ­νει μεταξύ άλλων την επα­νεκ­κί­νηση όλων των αγω­νι­σμά­των αλλά και την μείωση του ορίου ηλικίας ανα­φο­ρικά με τις προ­πο­νή­σεις.

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, μετά την χτεσινή του συνε­δρί­αση, ανα­κοι­νώ­νει ότι τα κατώ­τατα όρια ηλικίας επα­νέρ­χο­νται στα 8 έτη, για συγκε­κρι­μένα αθλή­ματα. Τα κατώ­τατα ηλι­κιακά όρια ανά άθλημα, θα τα βρείτε, στην ιστο­σε­λίδα της Ομο­σπον­δίας www.amotoe.gr/προ­κη­ρύ­ξεις.

Εντός των ημερών, θα ανα­κοι­νω­θούν τα νέα δια­μορ­φω­μένα προ­γράμ­ματα αγώνων στην ιστο­σε­λίδα μας. Μείνετε συντο­νι­σμέ­νοι.

Τέλος, το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ απο­φά­σισε, την μείωση του παρα­βό­λου πρώτης έκδοσης αλλά και ανα­νέ­ω­σης αθλη­τι­κού δελτίου,  στο ποσό των 30€».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.