Με μία καινοφανή τροποποίηση, αναμένεται να επιστρέψει η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα του πλανήτη.
Σταδιακά και εντός του επόμενου μήνα, αναμένεται η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, με κυρίαρχα ζητούμενα, την ασφάλεια των παικτών από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και από τους ενδεχόμενους τραυματισμούς, λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας.
Επιχειρώντας να μειώσει την επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, η FIFA προσανατολίζεται στην εφαρμογή για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και κυρίως μέχρι να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις, μίας καινοτομίας που αφορά στις αντικαταστάσεις των παικτών κατά την διάρκεια ενός αγώνα.
Η σκέψη των διοικούντων την Παγκόσμια Ομοσπονδία, είναι οι προπονητές να έχουν δικαίωμα να αλλάξουν πέντε ποδοσφαιριστές σε κάθε αναμέτρηση, αντί των τριών αλλαγών, που ίσχυαν… προ κορωνοϊού. Παράλληλα, στην σχετική πρόταση, περιλαμβάνεται και μία επιπλέον αλλαγή, εφόσον χρειασθεί παράταση σε κάποια διοργάνωση.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.