ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική Προσφορά της ΑΜΚΕ ”ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ” στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Ρόδου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
900

Από την αρχή της εξά­πλω­σης του κορω­νοϊου στο νησί μας, το ΕΚΑΒ Ρόδου βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Οι εργα­ζό­με­νοί του ανήκουν στους «σημε­ρι­νούς ήρωες» που επι­τε­λούν το καθήκον τους, μαζί με όλο το υγειο­νο­μικό προ­σω­πικό του νησιού, με αυτα­πάρ­νηση και επαγ­γελ­μα­τι­σμό.

Η ΑΜΚΕ ”ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ” για να εκφρά­σει την βαθιά ευγνω­μο­σύνη της στον μεγάλο αγώνα που δίνουν οι εργα­ζό­με­νοι για τον περιο­ρι­σμό της παν­δη­μίας συγκέ­ντρωσε μέσα ατο­μι­κής προ­στα­σίας και απο­λυ­μα­ντικά υλικά για να συν­δρά­μει στην προ­σπά­θεια προ­στα­σίας των εργα­ζό­με­νων του ΕΚΑΒ Ρόδου.

Τερά­στια συμβολή στην προ­σπά­θεια αυτή είχαν:

 Μέλη της Δημο­τι­κής Κοι­νό­τη­τας Ρόδου

Τα Σούπερ Μάρκετ ”ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” με την διάθεση 2 δωρο­ε­πι­τα­γών (100 ευρώ έκαστη) για την αγορά απο­λυ­μα­ντι­κών υλικών

Η κ. Μαρία Νικολάκη με την προ­σφορά στο ΕΚΑΒ Ρόδου μέσων ατο­μι­κής προ­στα­σίας (1500 ζευ­γά­ρια γάντια) και απο­λυ­μα­ντι­κών υλικών

Η κ. Μπέττυ Παπουτσή για την προ­σφορά ανα­λώ­σι­μων υγειο­νο­μι­κών υλικών

Συμπολίτες μας που σε αυτήν την δύσκολη συγκυ­ρία μπήκαν μπροστά και με συντο­νί­στρια και οργα­νώ­τρια την κ. Άννα Ζιώγου συγκέ­ντρω­σαν, ως από­δειξη της αγάπης και της συμπα­ρά­στα­σής τους, μέσα ατο­μι­κής προ­στα­σίας (γάντια 4000 ζευ­γά­ρια, μάσκες κτλ) και μεγάλη ποσό­τητα απο­λυ­μα­ντι­κών υλικών.

Η κ. Βασιλεία Τερζόγλου, η οποία κατά­γε­ται από τη Ρόδο αλλά δια­μέ­νει στον Πειραιά και δώρισε μέσα ατο­μι­κής προ­στα­σίας (μάσκες).

Σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια είχαν τα μέλη της ομάδας

Έφη Βασιλείου, Παναγιώτης Πότσου, Νεκταρία Αγγελή, Ιωάννης Χατζηκέλης, Ευαγγελία Σπανού, Κάτια Σπανού, τα οποία εκτός από τον πολύ­τιμο χρόνο τους προ­σέ­φε­ραν και σημα­ντικό χρη­μα­τικό πόσο αλλά και απο­λυ­μα­ντικά υλικά.

Η ΑΜΚΕ ”ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ”, ανα­γνω­ρί­ζο­ντας τον τιτάνιο αγώνα που επί καθη­με­ρι­νής βάσεως δίνουν οι δια­σώ­στες του ΕΚΑΒ Ρόδου, υπό­σχε­ται να βρί­σκε­ται συνεχώς δίπλα τους και να συν­δρά­μει με όλες της τις δυνά­μεις στην προ­σπά­θεια των εργα­ζό­με­νων.

Η προ­σπά­θεια φυσικά συνε­χί­ζε­ται…

Στη­ρίξτε κι εσείς αυτήν την προ­σπά­θειά μας.
Τηλέ­φωνο Επι­κοι­νω­νίας 6972710084
https://www.facebook.com/diasostes.rodou

Αν θέλετε να συν­δρά­μετε κι εσείς, μπο­ρείτε να αφήσετε ό,τι θέλετε να προ­σφέ­ρετε στο κατά­στημα I – STORES (Κων­στα­ντί­νου Τσαλ­δάρη 36) αλλά και να αγο­ρά­σετε τα μπλου­ζά­κια μας με όλα τα έσοδα να δια­τί­θε­νται στο ΕΚΑΒ Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.