Ειδήσεις

Νέα προειδοποίηση Χαρδαλιά: Αν δεν πειθαρχήσουν οι πολίτες έρχονται πιο σκληροί περιορισμοί

Χαρδαλιάς

Σε νέες προειδοποιήσεις προς τους απείθαρχους που αψηφούν τα μέτρα περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, υποστήριξε πως αν οι πολίτες αρχίσουν και βγαίνουν έξω τώρα που φτιάχνει ο καιρός, «τα περισσότερα και νέα μέτρα αποτελούν μονόδρομο». Αναφορικά με το αν θα τελειώσει η καραντίνα το Πάσχα και θα παύσει το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας ανέφερε: «Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνιά, δεν θα πάμε σε εκκλησίες αλλά θα προσευχηθούμε σπίτι μας».

Ανακοίνωσε επίσης πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 4.697 έλεγχοι, κατά τους οποίους 22 συμπολίτες βρέθηκαν να έχουν παραβιάσει τους όρους της καραντίνας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.