Αθλητικά

Κατέβασε…ρολά και ο Κολοσσός!

«Ρολά κατεβάζει» και η ανδρική ομάδα του Κολοσσού, μέχρι νεωτέρας… Οι «θαλασσί» έκαναν χθες την τελευταία τους προπόνηση και οι παίκτες στη συνέχεια θα περιμένουν στο ακουστικό τους για νεότερες εξελίξεις. Οι «θαλασσί» δεν θα προπονηθούν για το επόμενο τριήμερο (από σήμερα έως 16 Μαρτίου) και ανάλογα με τις εξελίξεις θα ενημερωθούν για το πότε θα επιστρέψουν στο παρκέ του Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας. Από τη στιγμή που ανεστάλη το πρωτάθλημα της Basket League και φυσικά για λόγους ασφαλείας, αναστέλλονται οι προπονήσεις και στο ανδρικό τμήμα, μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση. Όπως είναι εύλογο και οι άνθρωποι του Κολοσσού κάθονται πλέον σε «αναμμένα κάρβουνα» και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη Basket League. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «θαλασσί» θα προπονηθούν και σήμερα στην Καλλιθέα και στη συνέχεια θα πάρουν αναγκαστικό τριήμερο (τουλάχιστον) ρεπό από τον Άρη Λυκογιάννη.
Ο Κολοσσός πριν από τη διακοπή βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και με τον ερχομό του Ζερμέιν Λοβ, ισορρόπησε σε όλα τα επίπεδα το παιχνίδι του. Παρά την ήττα με το «έτσι θέλω» στη Λάρισα, οι Ροδίτες προέρχονταν από τρεις σπουδαίες νίκες επί του Προμηθέα Πάτρας, του Π.Α.Ο.Κ. και του Άρη, που τον έφεραν σε πλεονεκτική θέση. Οι Ροδίτες πλέον με 3 στα 3 στην έδρα τους κόντρα σε Ιωνικό Νικαίας, Ήφαιστο Λήμνου και Ρέθυμνο, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι-οφ. Πλέον κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά την επιστροφή στο παρκέ, αλλά και το πότε θα γίνει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ουσιαστικά αλλάζουν τα πλάνα των ομάδων και πλέον ο Κολοσσός θα έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει και την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Προς το παρόν όλες οι ομάδες έχουν κατεβάσει «ρολά» και τίποτα δεν υπάρχει δεδομένο, ενώ νεότερες αποφάσεις θα παρθούν την προσεχή εβδομάδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου