Αθλητικά

Επιστροφή στο παρκέ!

Στο παρκέ επιστρέφουν σήμερα και πάλι οι παίκτες του Κολοσσού ΒΑΠ μετά το τριήμερο ρεπό που τους χάρισε ο Δημήτρης Πρίφτης. Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του All Star Game στα Χανιά (8-9 Μαρτίου), ο Έλληνας τεχνικός έδωσε στους παίκτες του λίγες ανάσες ξεκούρασης, ώστε από σήμερα να επανέλθουν στο «Βενετόκλειο» με γεμάτες τις μπαταρίες εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, όπου θα κριθεί όλη η χρονιά. Οι «θαλασσί» την Κυριακή 16 Μαρτίου θα παίξουν στο «Ζηρίνειο» με αντίπαλο την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη ώστε να «ρεφάρουν» την εντός έδρας ήττα από τον Κ.Α.Ο. Δράμας. Βέβαια το έργο του Κολοσσού ΒΑΠ κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, με δεδομένο πως η ομάδα των βορείων προαστίων αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει δείξει ότι διαθέτει σοβαρό και ισχυρό ρόστερ. Τα τρία επόμενα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τους Ροδίτες, οι οποίοι καλούνται να πάρουν έστω μία νίκη και στη συνέχεια να ετοιμαστούν για τους «τελικούς» με Ηλυσιακό και Άρη στη Ρόδο και ενδιάμεσα για την αναμέτρηση με τον Ίκαρο στη Χαλκίδα.
Το θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ότι θα έχει από σήμερα (λογικά) στη διάθεσή του τον Στέφαν Νάτζφεϊ, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στα Τρίκαλα και τον Κ.Α.Ο. Δράμας. Ο έμπειρος φόργουορντ θα είναι ετοιμοπόλεμος τη μεθεπόμενη Κυριακή και θα δώσει σημαντικές λύσεις μέσα στη ρακέτα, όπου ο Κολοσσός ΒΑΠ δεν διαθέτει πλειάδα ψηλών αθλητών. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Ροδίτες οι οποίοι θα προετοιμαστούν κατάλληλα για το φινάλε. Κάθε παιχνίδι (με εξαίρεση το «χαμένο» στο Ο.Α.Κ.Α. κόντρα στον Παναθηναϊκό) μοιάζει με τελικό για τους «θαλασσί», που θέλουν δύο νίκες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές για να μπορέσουν να παραμείνουν στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.
ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ…ΠΡΙΝ!
Μόλις πέντε ημέρες έμειναν για τη διεξαγωγή του 21ου All Star Game, την Κυριακή 8 Μαρτίου στο ΔΚΓ Κλάδισού στα Χανιά, όπου οι κορυφαίοι Έλληνες της Basket League ΟΠΑΠ θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους ξένους! Στις προηγούμενες 20 αναμετρήσεις, ο διαχωρισμός γινόταν με δύο τρόπους. Είτε οι Ευρωπαίοι παίκτες του πρωταθλήματος εναντίων των Αμερικανών, είτε -όπως ισχύει από το 2001 έως σήμερα- οι Έλληνες εναντίον των ξένων. Τα Χανιά θα γίνουν ο 11ος προορισμός του All Star Game στην περιφέρεια έχοντας προηγηθεί κατά σειρά οι Πάτρα, Δράμα, Χαλκίδα, Βόλος, Λάρισα, Λαμία, Αμαλιάδα, Ξάνθη, Ηράκλειο και Πύργος!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου