ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ανακάλυψαν” την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μανδρακού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μανδρακός Βαγγέλης

Την Κυριακή 23 Φεβρουα­ρίου 2014 αλλά και σε άρθρα της την 1η και 2α Μαρτίου 2014 η “δημο­κρα­τική” είχε πρώτη προ­α­ναγ­γεί­λει τη συμ­με­τοχή του προ­έ­δρου των ιατρών του ΕΟΠΠΥ κ. Β. Μαν­δρα­κού με τον συν­δυα­σμό του κ. Φώτη Χατζη­διά­κου.

Ανα­φε­ρό­με­νοι στο ψηφο­δέλ­τιο Χατζη­διά­κου, είχαμε τονίσει και τα εξής:

“Στο ίδιο ψηφο­δέλ­τιο φέρο­νται να συμ­με­τέ­χουν οι κ.κ. Βαγγ. Μαν­δρα­κός, πρό­ε­δρος των ιατρών του ΕΟΠΥΥ και συγ­γε­νικό πρόσωπο του κ. Βασίλη Δημη­τρα­κο­πού­λου. Επι­πλέον συμ­με­τέ­χουν οι κ.κ Δέσποινα Μουτάφη και Τζένη Φάκκα. Ο κ. Χατζη­διά­κος συνο­μι­λεί επίσης με τον κ. Σωτήρη Παμπάκα”.

Από χθες η “είδηση” κυκλο­φο­ρεί ως απο­κλει­στικό από άλλη εφη­με­ρίδα…

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.