Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Α.Σ. Ρόδος Γιάννη Κάππος βραβεύθηκε από τον Σύλλογο Ροδίων «Νοιάζομαι και Πράττω» για την προσφορά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα τμήματα υποδομής των «ελαφιών», προς ενημέρωση:
«Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας της Ρόδου Γιάννης Κάππος, βραβεύθηκε την Δευτέρα (03/02) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ροδίων “Νοιάζομαι και Πράττω “, για την ξεχωριστή – ανθρώπινη προσφορά του, στο σύλλογο τους».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.