Ρεπορτάζ

Απαράδεκτη η λειτουργία και η συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών στην πόλη της Ρόδου

ΦΑΝΑΡΙΑ ΒΛΑΒΗ

Για «γέλια και για κλάματα» είναι η διαχείριση του συστήματος λειτουργίας αλλά και η συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών στην πόλη της Ρόδου, έργο που έχει ανατεθεί κατόπιν διαγωνισμού σε ιδιωτική τεχνική εταιρεία.
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς ότι τα φανάρια στην πόλη της Ρόδου τίθενται διαρκώς εκτός λειτουργίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και το προχθεσινοβραδινό κωμικοτραγικό γεγονός να είναι αναμμένα όλα ταυτόχρονα τα φανάρια στους φωτεινούς σηματοδότες στο σταυροδρόμι Δαμασκηνού με Κοδριγκτώνος.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.