ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΟΡ: Οι τελευταίοι ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2019

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΟΡ

Με αγώ­νες ιστιο­πλο­ΐ­ας θα ολο­κλη­ρω­θεί η φε­τι­νή αγω­νι­στι­κή χρο­νιά για τον Ναυ­τι­κό Όμιλο Ρόδου.

Συ­γκε­κρι­μέ­να το τρι­ή­με­ρο από 28 έως και 30 Δε­κεμ­βρί­ου θα διε­ξα­χθούν στις εγκα­τα­στά­σεις του ομί­λου αγώ­νες για σκάφη optimist, Laser 4,7 και Laser RDL, για 10η συ­νε­χή χρο­νιά.

Η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου στη­ρί­ζει πάντα τις αγω­νι­στι­κές δρά­σεις του Ομί­λου. Η τε­λευ­ταία αυτή διορ­γά­νω­ση της χρο­νιάς δίνει την ευ­και­ρία στους αθλη­τές του ΝΟΡ να προ­ε­τοι­μα­στούν πάρα πολύ καλά για τους επί­ση­μους αγώ­νες της νέας χρο­νιάς σε όλες τις κα­τη­γο­ρί­ες, με στόχο πάντα μία καλή κα­τά­τα­ξη και επι­λο­γή για την εθνι­κή ομάδα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.