Ειδήσεις

Στη Λιβύη μετέβη ο Δένδιας – Θα συναντηθεί με τον στρατάρχη Χαφτάρ

Δένδιας

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετέβη στη Λιβύη με το κυβερνητικό αεροσκάφος, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ελληνική πλευρά. Ωστόσο, η έκτακτη αυτή επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ πραγματοποιείται έπειτα από την επικύρωση της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης από την τουρκική εθνοσυνέλευση το περασμένο Σάββατο 21/12.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.