Αθλητικά

Στα Κοσκινού αποχαιρετούν τη χρονιά τρέχοντας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το «1ο Koskinou Christmas Run» που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:30 π.μ

Οι συμμετέχοντες θα αποχαιρετήσουν τη χρονιά τρέχοντας ή περπατώντας σε μία διοργάνωση με ποικίλες ακόμα δράσεις που οι διοργανωτές στοχεύουν στο να γίνει θεσμός.

Το αθλητικό κομμάτι με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία, περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ για άνδρες και γυναίκες-ήδη υπάρχουν περισσότερες από 130 εγγραφές- περπάτημα 5 χλμ ενώ για τα παιδιά περιλαμβάνει αγώνα τρεξίματος 1.000 μ.

Ώρα εκκίνησης για τα 10 χλμ είναι η 10:30 το πρωί ενώ αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι και 20 λεπτά πριν. Θα ακολουθήσει στις 11:00 και στις 11:30, η εκκίνηση για το Περπάτημα και τον Παιδικό αγώνα. Οι δηλώσεις θα γίνονται επιτόπου.

Θα απονεμηθούν μετάλλια τερματισμού ενώ οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες των 10 χλμ θα τιμηθούν με ειδικό μετάλλιο, κύπελλο και δώρα από χορηγούς.

Την ίδια ώρα θα προσφέρονται τσάι και παραδοσιακές τηγανίτες, μαζί με Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Για την ψυχαγωγία των παιδιών ο μάγος Cathan, θα κάνει τα μαγικά

του ενώ μουσικά η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από τον Dj Πασχάλη Κώνστα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ροδούλα Λουλουδάκη.

Πρόκειται για συνδιοργάνωση του «Απόλλων Τρίαθλο», της «Νίκη Ρόδου», και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοσκινιατών «Η Καλλιθέα», με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Συλλόγου Γυναικών Κοσκινού και του Αθλητικού Συλλόγου «Διγενής».

Τη διοργάνωση θα συνδράμει εθελοντικά το Σώμα Προσκόπων Ρόδου, η Κολυμβητική Ακαδημία «Πιγκουίνοι», η Euromedica με ασθενοφόρο της, ενώ επιτόπου θα βρίσκονται και δύο γιατροί εθελοντές. Τα μέλη του Σκοπευτικού Συλλόγου Ρόδου με υπεύθυνο τον Παναγιώτη Σταυριά, θα φροντίσουν για τη φύλαξη και την ασφάλεια των αγώνων.

Για την προκήρυξη του αγώνα των 10 χλμ έχει δοθεί έγκριση από τον ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή των 10 χλμ περιλαμβάνει τις περιοχές Μελίσσια-Απάνεμος-Άγιος Ιωάννης- παλιά νταμάρια Λατομείων, προφήτης Ηλίας, με τερματισμό την πλατεία Κοσκινού.

Το Περπάτημα, με αφετηρία την πλατεία έχει κατεύθυνση τον Προφήτη Ηλία και επιστροφή.

Σας περιμένουμε όλους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου