ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Ευχαριστίες σε Ποσειδώνα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ

Ο Ηρακλής Μαρι­τσών την Τετάρτη ηττή­θηκε με σκορ 4-3 στο γήπεδο Πηγα­δίων Καρ­πά­θου, από τον τοπικό Ποσει­δώνα στο παι­χνίδι που ολο­κλή­ρωσε το πρό­γραμμα της 13ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Παρά την πικρία τους για το απο­τέ­λε­σμα, με το οποίο… έπεσαν από την πρώτη θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα, οι Μαρι­τσε­νοί ευχα­ρί­στη­σαν την ομάδα του Ποσει­δώνα για την άψογη φιλο­ξε­νία της, με την ακό­λουθη επίσημη ανα­κοί­νωση:

«Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαρι­τσών, οι ποδο­σφαι­ρι­στές και οι φίλα­θλοι που παρευ­ρέ­θη­καν στο γήπεδο της Καρ­πά­θου ευχα­ρι­στούν θερμά τον Ποσει­δώνα Καρ­πά­θου για την άψογη φιλο­ξε­νία του σε ένα γήπεδο με την παρου­σία αρκετού κόσμου και δεσμευό­μα­στε για ανάλογη φιλο­ξε­νία στο ματς του δεύ­τε­ρου γύρου».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.